Една приятелка ми разказа една от най-странните истории:  Тя стояла

...
Една приятелка ми разказа една от най-странните истории:  Тя стояла
Коментари Харесай

Мъжът хранел чайките, но изведнъж направил нещо странно…

 чайка

Една другарка ми описа една от най-странните истории: 

Тя стояла и чакала трен. И до момента в който стояла, забелязала седящ до нея мъж с опаковка пържени картофи. Той не ядял, а просто държал отворената опаковка в ръце.

Това привлякло няколко чайки, които почнали да кръжат над перона. Мъжът не ги изгонил, а тъкмо противоположното – хвърлил им няколко картофа. Държал ги в непосредствена непосредственост до себе си. Той като че ли ги примамвал да дойдат по-близо.

Мъжът траял да им хвърля по малко, до момента в който в близост не се натрупали 15-20 чайки. Малка войска. От време на време им подхвърлял по малко, с цел да не отлетят, само че и не им давал да се наситят. Изглежда това почнало да нервира птиците. Те почнали да врякат, а той ги раздразнил още повече, като че ли ги подготвял за нещо.

След това пристигнал влакът и пасажерите почнали да се качват. Но мъжът със своите картофи останал на място. И таман когато влакът тръгвал да потегля, се случило това.

Точно преди да затворят вратите мъжът хвърлил цялата опаковка с картофи вътре. Цялото ято чайки полетяло за нея. И вратите се затворили. Във влака настанал един дребен пъкъл.

Следващата гара била след 5 минути.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР